Отговор на търсенето 2   Leave a comment


Е, отново се натрупаха доста неща, които търсите из блога.Време е да отговоря на вашите запитвания:


Въпроси, свързани с Икариам


Колонизация

Колонизацията е един от най-важните компоненти на Икариам.Без нея вашите владения щяха да се ограничат до един град и нищо повече.За да основете колония трябва да изследвате Експанзия от раздел Мореплаване.Щом направите това в столицата (първия град) ще може да построите сградата Дворец.Сега намерете подходящо място да разположите първата си колония (Покажи свят > Остров > Празно поле  или  Покажи остров > Празно поле).Ако имате нужните кораби, ресурси и жители изпращате флота да основе новия град.Времето, за което той ще бъде издигнат, зависи от скоростта на товарене в пристанището и разстоянието.Щом града бъде завършен не забравяйте да построите в него Губернаторска резиденция, за да премахнете упадъка.За повече информация вижте Отговор на търсенето.

Парен таран и Огнехвъргач

Много от вас се интересуват от парния таран.Това е един много бърз, точен, мощен, издръжлив и здрав боен, кораб който ще бъде ценен и при нападение, и при защита.За съжаление тези положителни характеристике се отразяват и на цената.

Огнехвъргача е по-бърз от парния таран, но отстъпва във всички останали позиции.Високата му скорост го прави идеален за бързи нападения.

Търсене на играч

Търсенето на играчи е сходно с това на градове.Използвайте този линк, след това кликнете на Търси > Търси играч.Подобно на „Търси град“ и тук има много критерии, с които да намерите търсения потребител (складирано злато, точки атака/защита, общи точки, ниво сгради, учени и т.н.).

Как се трупат точки?

Почти всяко действие в играта дава точки.Нападението дава точки атака, защитата – точки защита, строенето на сгради – точки строител и точки ниво сгради, обучаването на армия – точки генерали, търгуването – търговски точки. . .

Други въпроси


Герои от Ледена епоха

Диего – съблезъб тигър

Манфред (Мани) – мамут

Сид – ленивец

Скрат – съблезъба катерица

Ели – женски мамут (участва в Ледена епоха 2 и Ледена епоха 3)

Двата опосума

Бък – храбра невестулка (участва в Ледена епоха 3)

Advertisements

Posted 14/01/2010 by Gonrah in Други, Интернет

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: