G-Force: Специален отряд   Leave a comment


След като Ледена епоха 3 не постигна очаквания успех анимацията навлезе в застой.Никой не иска да бъде първи след провала на гиганта, защото всички ще гледат в него.Е, все кяной трябваше да го направи и този някой е филма G-Force: Специален отряд.
Муха, къртица и три морски свинчета – не това е представата ни за елитен шпионски отряд. Точно за това американското правителство възнамерява да затвори отдела.По време на последната си акция пухкавите герои научават за плана на един злодей да (досетихте се вече) завладее света, но нямат доказателство и са уволнени.Следват куп приключения и изненадващи обрати, а на края . . . ще разберете сами.
G-Force е хубав филм.Продуцент е Джери Брукхаймър, а за озвучението на героите също са избрани известни лица – Никалъс Кейдж, Трейси Морган и Пенелопе Крус.Това е една от причините G-Force да е хубав филм, но той няма да се помни дълго от зрителите.Идеята е добре измислена и реализирана.Героите са забавни, но прекалено познати.Виждали сме стотици като тях в другите филми.Ако при създаването им бе вложено малко повече въображение тази анимация щеше да бъде нещо повече.

Реклами

Posted 11/10/2009 by Gonrah in Кино

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: