G-Force: Специален отряд   Leave a comment


След като Ледена епоха 3 не постигна очаквания успех анимацията навлезе в застой.Никой не иска да бъде първи след провала на гиганта, защото всички ще гледат в него.Е, все кяной трябваше да го направи и този някой е филма G-Force: Специален отряд.
Муха, къртица и три морски свинчета – не това е представата ни за елитен шпионски отряд. Точно за това американското правителство възнамерява да затвори отдела.По време на последната си акция пухкавите герои научават за плана на един злодей да (досетихте се вече) завладее света, но нямат доказателство и са уволнени.Следват куп приключения и изненадващи обрати, а на края . . . ще разберете сами.
G-Force е хубав филм.Продуцент е Джери Брукхаймър, а за озвучението на героите също са избрани известни лица – Никалъс Кейдж, Трейси Морган и Пенелопе Крус.Това е една от причините G-Force да е хубав филм, но той няма да се помни дълго от зрителите.Идеята е добре измислена и реализирана.Героите са забавни, но прекалено познати.Виждали сме стотици като тях в другите филми.Ако при създаването им бе вложено малко повече въображение тази анимация щеше да бъде нещо повече.

Advertisements

Posted 11/10/2009 by Gonrah in Кино

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: