F.E.A.R. 2   Leave a comment


Fear - logo

С появата си преди няколко години F.E.A.R. се превърна в най-добрия шутър, но Crysis е голям конкурент за позицията на върха.За това след няколко разширения от Monolith решиха да утвърдят хегемонията си със F.E.A.R.2.

В Project Origin ще играете с Майкъл Бенет – войник от специалните части.Отново сте в град Обърн и ще спасявате малкото оцелели след опустошителни паранормални явления. Виновникът за тези ужасни неща е добре познатото ни от първата игра момиченце Алма.В това продължение няма почти никакви промени в геймплея, а основните нововъведения са подобрената графика и звук.Противниците са много, а изкуственият им интелект e на доста високо ниво и в пъти надхвърля този от предишните, но действията им не са така непредсказуеми както в Crysis.Също така, за разлика от конкурента, във FEAR 2 няма да можете да оказвате голямо влияние на околната среда.Баланса между откритите и закритите местности е добър.FEAR 2

Играта се очаква на 10 февруари 2009 година.Като прибавим слуховете за продължение на STALKER, Bioshock и Crysis следващата година ще има шутъри в изобилие.

Инфо за играта:

First Encounter Assault Recon се появява 2005 година от студиото Monolit.

Атмосферата е както в другите хоръри – мрачна с много стряскащи моменти.Играта не е за хора със слабо сърце.Графиката, геймплея и звука са невероятни и играта постига невероятен успех, който е несравним с нито един шутър излизал до сега.Ето малко от сюжета:

Всичко започва с преследването на убиеца Пакстън Фетъл в град Обърн.Вие сте член на FEAR – специален отряд за борба с паранормални явления, който преследва престъпника.Фетъл използва телепатичните си способности, за да контролира свръх-войници, създадени от организацията Армкам.След дълги престрелки се озовавате в тайната им лаборатория. . .

ВидеоРеклами

Posted 23/12/2008 by Gonrah in Игри

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: